Etusivu Tuotteet Palvelut Galleria Yhteystiedot


Etikettisuunnittelua


Yksilölliset tuubihuivit (puffit)


T-paitapainatusten toteutusJS DESIGNS - PALVELUT

JS Designs on erikoistunut tarrojen ja tulostusten lisäksi graafiseen suunnitteluun. Olemme tarjonneet asiakkaillemme graafista suunnittelua jo vuodesta 2000.

Jos sinulla on esimerkiksi jokin idea josta haluaisit teetätettävän joko tarran tai vaikka t-paidan, niin me voimme auttaa toteuttamaan ideasi. Voimme myös suunnitella kokonaan alusta alkaen logon, t-paitapainatuksen, tarran jne. Ota siis yhteyttä mikäli tarvitset suunnittelijaa tai toteuttajaa ideallesi.

ESIMERKKI LOGOSUUNNITTELUSTA

Suunnittelimme eräälle asiakasyritykselle logon, josta oli ensin tarkoitus tehdä vain muotoonleikattuja tarroja. Kun logo tuli valmiiksi, teimme heille tarrojen lisäksi myös paitoja, ulkomainoksen, ikkunateippauksen liiketiloihin, sekä lattiatarrat heidän liikkeeseen.

ESIMERKKI T-PAIDAN PRINTTISUUNNITTELUSTA

Asiakasyritys halusi kampanjakäyttöön t-paidat joita heidän työntekijät käyttivät kampanjan ajan. Kampanjan aikana yritys huomasi suuren kiinnostuksen / kysynnän heränneen paitoja kohtaan, joten kesken kampanjan paitoja painettiin lisää sekä myyntiin että asiakaslahjoiksi.

ESIMERKKI TARRASUUNNITTELUSTA

Suunnittelimme yhdelle asiakasyritykselle (heidän koko henkilökunnalle) puhelimiin mainostarrat, joissa on yrityksen väritys ja logo. Puhelin johon suojatarrat suunniteltiin oli Applen iPhone 4 -mallinen puhelin.

Teimme ensin puhelimen ulkokuorista digitaalisen piirrustuksen 0,2 mm tarkkuudella jonka jälkeen teimme puhelimeen tulevista suojatarroista värillisen / graafisen mallin asiakkaalle. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen toteutimme asiakkaalle tarrat kaikkiin heidän työntekijöiden puhelimiin.