Etusivu Tuotteet Palvelut Galleria Yhteystiedot


Suuria kuvatulosteita (myös canvastauluja ja julisteita)


Muotoonleikattuja tarrojaJS DESIGNS - TARRAT JA TULOSTEET

Meiltä saat kaikenlaiset tarrat, suuret kuvatulosteet, teippaukset ja paitapainatukset sekä painetut mukit ja muut tuotteet edullisesti. Meillä ei ole tilauksissa minimimääriä, joten teemme mielellään vaikka vain yhdenkin tarran tai tulosteen kerrallaan.

ESIMERKKEJÄ KÄYTÖSTÄ

Jos tarvitset näkyvyyttä vaikkapa auton kyljessä tai liiketilan sisä- ja ulkopuolella, saat meiltä sekä väliaikaiseen käyttöön soveltuvat ns. kampanjatarrat ja pysyvällä liimalla olevat tarrat. Meiltä saat myös kotiin ja toimistoon canvastaulut luomaan sisätiloihin tunnelmaa.

Teemme paljon pienempiäkin tarratöitä, kuten kestäviä tarroja ajoneuvoihin, veneisiin, messuille ja opasteisiin. Lisäksi meiltä saa myös mm. mukipainatukset, tuubihuivit (puffit) asiakkaan omasta kuvasta, sekä esim. etikettejä erilaisiin tuotteisiin. Katso galleriasta lisää esimerkkejä >>

SUUNNITTELU

Mikäli teillä ei ole valmiina logoa, mainosta tai muuta aineistoa jonka haluaisitte tarraan, tulosteeseen tai vaikka t-paitaan, voimme myös suunnitella teille sellaisen. Olemme tehneet kaikenlaista graafista suunnittelua jo vuodesta 2000.

LISÄTIEDOT

Lisää tietoa kaikista tarra- ja tulostusmahdollisuuksista voit kysyä sähköpostilla osoitteesta tarrat@jsdee.com tai soittamalla meille numeroon 040 539 4353.